Autovakantie
  • June 17th, 2021

De auto in en weg?! Onderschat het niet.


Of je nu op zomervakantie of wintervakantie vertrekt met de wagen, elke autovakantie vraagt een goede voorbereiding. Omdat wij u graag zorgeloos zien vertrekken, sommen we hier enkele tips op om van je autovakantie een mooi succesverhaal te maken.

Autovakantie
  • June 17th, 2021

In de wagen tijdens hete dagen


Ook al zijn de Renault wagens, en andere wagens, de dag van vandaag meestal uitgerust met een uitstekend werkende airco, tijdens warmere temperaturen moeten we toch rekening houden met enkele zaken.  Zo is het aangeraden om de airconditioning in de wagen niet kouder dan 6° onder de buitentemperatuur te zetten. Zo vermijd je klachten als verkoudheid, hoofd- of keelpijn. Een te groot temperatuursverschil is namelijk niet zo gezond.  Dit wil zeggen dat bij een buitentemperatuur van 30°C de binnentemperatuur in de wagen niet lager zou mogen zijn dan 24°C. Ook nog behoorlijk warm, niet? 

Autovakantie
  • June 17th, 2021

Inpakken en wegwezen


Met de auto op vakantie gaan is altijd een beetje verhuizen. Je hebt al snel te veel mee, maar is dit echt zo voordelig? Want in het terugkeren wil je ook nog het een en ander meenemen. We geven je enkele slimme inpaktips mee ;-)

Autovakantie
  • June 17th, 2021

Onderweg met kids


Plan je een gezinsvakantie met de kindjes? Leuk! Maar weet dat dit soms wel een uitdaging kan worden. Mits een goede voorbereiding kan de lange autorit op zich al een start van de reis zijn. We geven hier enkele tips mee. Mocht je zelf ook nog tips hebben, aarzel dan zeker niet ons deze toe te sturen!